پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

ضرب و شتم طلبه ناهی از منکر توسط اراذل و اوباش در کرج

یک طلبه ناهی از منکر، توسط چند تن از اراذل و اوباش در مشکین‌دشت کرج مورد ضرب و شتم قرار گرفت و ضاربان پس از درگیری، از محل متواری شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۲۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 20
کد خبر: ۱۶۸۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  نیمه شب پنجشنبه 27 تیرماه یک طلبه حوزه علمیه امام رضا (ع) توسط چند تن از اراذل و اوباش در مشکین‌دشت کرج مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

 

«امیر دهقان حسن‌زاده» طلبه سطح یک حوزه علمیه که با صحنه رفتارهای نامتعارف چند پسر و دختر که حالت عادی نداشته‌اند، مواجه می شود، تلاش می کند تا با تذکر لسانی آن‌ها را متوجه اشتباهشان کند.

 

این طلبه در گفت و گو با خبرنگار فارس در البرز در تشریح این واقعه گفت: حوالی ساعت 23 در میدان خوشنام مشکین‌دشت مقابل یک بستنی‌فروشی 6 پسر و سه دختر با شرایط و پوشش نامناسب در حال رفتارها و شوخی‌های نامتعارف بودند و من سعی کردم با احترام از آن ها بخواهم با توجه به حضور خانواده‌ها در آن محل، رفتار خود را کنترل کنند.

 

وی افزود: این تذکر من، با واکنش تند یکی از پسران که حالت عادی نداشت،‌ مواجه شد و با پرتاب کردن صندلی به سمت من درگیری را آغاز کردند و با چوب و قمه به شدت سر، پهلو و کمرم را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

 

دهقان بیان کرد: پس از درگیری، مصدوم و به بیمارستان شهید مدنی کرج منتقل شدم و درمان های اولیه، بخیه سر و سونوگرافی داخلی از من صورت گرفت؛ وضعیت جسمانی من رو به بهبود است و امروز از بیمارستان مرخص شدم.

 

گفتنی است، به روایت شاهدان عینی ماجرا، ضاربان پس از درگیری با طلبه ناهی از منکر، با مشاهده اعتراض مردم اقدام به عربده‌کشی و فحاشی نسبت به اهالی حاضر در محل حادثه کرده و از محل متواری شده اند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار